🎁 Vandaag gratis verzending vóór 23:59
🎁 Vandaag gratis verzending vóór 23:59

COVID-19 verzend vertragingen

De afgelopen maanden is duidelijk geworden dat de wereld voor een ongekende uitdaging staat. Net als u zijn we zeer bezorgd en willen we doen wat we kunnen om onze gemeenschappen en gezinnen veilig en gezond te houden.

We leven in buitengewone tijden en naarmate we elke dag meer over COVID-19 leren, vinden we het belangrijk dat onze medewerkers thuis kunnen blijven en hun familie, vrienden en dierbaren kunnen ondersteunen. Deze plotselinge ommekeer kan leiden tot vertragingen bij het verzenden van bestellingen, aangezien onze transportpartners hun leveringsprocessen aanpassen. Vanwege personeelstekort en vertraging van koerierspartners zoals PostNL, DHL en Bpost, kunt u voor sommige artikelen een vertraging van 1 tot 3 weken verwachten. De vertraging kan worden verlengd en we houden u gedurende het hele proces op de hoogte.

We werken de klok rond om ervoor te zorgen dat onze klanten toegang hebben tot de producten die ze willen en nodig hebben. We ondernemen verstandige stappen om ons team te helpen beschermen. Velen van hen kunnen vanwege reisbeperkingen niet komen werken. Daarom stellen we uw geduld en ondersteuning zeer op prijs mocht er een vertraging optreden in de reactie van onze klantenservice. Als u dringend met een van onze vertegenwoordigers van de klantenservice moet spreken, neem dan contact met ons op via info@fitnessjunkie.nl.

We volgen nieuwe ontwikkelingen op, zodat we ons snel kunnen aanpassen en de producten kunnen blijven leveren die u nodig heeft en de best mogelijke ervaring.

We erkennen dat dit een uitdagende tijd is voor iedereen en we blijven ons sterk inzetten voor de veiligheid van onze klanten, teams en gemeenschappen. In de tussentijd kijken we ernaar uit u te verwelkomen in onze webwinkel om de producten te ontdekken en ervan te genieten die zijn samengesteld voor uw behoefte en welzijn.

Bedankt voor uw begrip en geduld tijdens deze ongekende tijd. We kijken uit naar uw voortdurende steun.

Zorg alsjeblieft voor jezelf en voor elkaar.

Het beste,

Team FitnessJunkie.nl